Suché vlasy

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Anonym
Suché vlasy

Ahoj, žehlím si vlasy už asi měsíc 2krát týdně...je to to nejhorší co pro ně dělám, protože mám je dost suchý, že vypadají hrozně nafouklý a mají velký objem...k tomu jsou dost vlnitý. No a teď se mi začínají rozdvojovat konečky...ale nic jiného kromě žehlení nezabírá...poraďte mi co mám dělat. Bez žehličky nemůžu prostě vyjít ven...protože ten hrozný objem se nedá nosit, fakt nevím co mám dělat... Děkuju za odpovědi

رسائل
رسائل الجمعة
رسائل صباح الخير

janca
Offline
Na fóru od: 05.12.2008

Ahoj pokud máš velký objem nech si vlasy prostříhat a pokud se ti třepí konečky zajdi si ke kadeřnici.Na roztřepené konečky si můžeš koupit speciální olej a používej přípravky určené k žehlení vlasů,které tvé vlasy budou chránit.Pokud chceš dosáhnout rovných vlasů i jiným způsobem než žehlením existuje i chemické narovnání vlasů.Kadeřnice ti chemicky narovná vlasy je to něco podobného jako trvalá po trvalé vlasy zůstanou kudrnaté a po chemickém narovnání budou rovné,ale musíš počítat s tím,že vlasy ti budou odrůstat a odrostlé vlasy se ti budou opět vlnit takže by si musela chodit pravidelně na další chemické narovnání.

Anonym

A ještě prosím jaký učes by se k těmto vlasům hodil...dlohý, krátky, ofina?? Dík moc

tetadana
Offline
Na fóru od: 26.04.2009

Mam opacny problem, uplne rovne vlasy, navic jemne a hodne se mne masti. Ver mi, ze kdybys mela podobne problemy jako ja, prala by sis radeji vlnite, huste a suche vlasy. Zkratka nikdo neni spokojeny s tim co ma, nebo jen malo lidi. :lol:

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahojky všem.tak k těm suchým vlasům- dodej vlasům vyživu a nanes masku která by měla působit alespon 20min.aby byla do hloubky.Konečky vlasů ,které máš zničené si každý měsíc přistřihuj.Nyní jsou místo žehliček i přípravky a šampony prp rovné vlasy. Nebo když si je žehlíš tak si kup ochranu před žehlení ,to jsou většinou spreje nebo takové krémy které se vetřou do vlasu za vlhka.Nyní je i žehlička kvalitní od remingtonu,která už ti vlasy chrání a neníči jako tyto obyč.obsahuje už v sobě kondicioner,který se teplem vypouští do vlasů-tak hodně štěstí.a na splihlé vlasy - jsou zas šampony a kondicionery a ruzné krémy na objem vlasům!nebo zkus vlasy natočit na papiloty mít mírné vlanky to je takéhezké! ;)

Prdlina
Obrázek uživatele Prdlina
Offline
Na fóru od: 04.06.2009

Já jsem si je taky hodně žehlila a byly moc zničeny, ale začala jsem si dělat masky s olivovyho oleje a je to o móóc lepší: nejsou už tak zničené a jsou rovnější :)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ.není nad oliv.OLEJ.- nejlepší je ale domací.. ten si vozím z Chorvatska od tatky!tak že je super i na plet nebo si ho dávam do vany a po té je tělo krásně hladké a nemusite používat kremy a to staci fakt par kapiček! :D

Prdlina
Obrázek uživatele Prdlina
Offline
Na fóru od: 04.06.2009

To je fajn rada :) Mazání mě totiž vůbec nebaví :)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Asii tak .to jsme na tom podobně.mě také moc nebaví..takže stačí se v tom omyt a je to.než namažu když spěchám celé tělo zabero to mooc času :lol:

Anonym

ahoj, mám kudrnaté vlasy a taky si je žehlím ale poslední dobou přestávám protože po vyžehlení je mám strašně suché a nepříjemné na dotek a mají malý objem, skoro mi splýhají s obličejem. Jsou takové elektrizující. Nevíte co proti tomu mám dělat? masky si taky občas dělám ale nezabírají tak jak by vlasy potřebovaly. Díky

zdenkas
Offline
Na fóru od: 05.11.2009

Ahojky, bohužel každodenní foukání, kulmování a žehlení nám logicky vlasy ničí. Nezbývá než je nechat odpočinout, ostříhat konečky a zábaly. :roll:

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jj. přesně ja už také po každém myti radši nefoukam jen je necham uschnout.Sice vypadam jako "debil" ale lepší než si je porad vysušovat!

zdenkas
Offline
Na fóru od: 05.11.2009

Tak po umytí já si je musím vyfoukat neb pak už se mi špatně dávají dohromady. :twisted:

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

no to jo..mne občas taky. vše se mi zkroutíí..ale už ted to mam šileně zacuchane po umytí a vysušené.už nesmim féénovat! :(

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

ahoj, konečky si dej zastřihnout, používej nějaké hydratační a regenerační masky, také ochranný sprej na žehlení, dobré je používat iontovou žehličku, která je k vlasům šetrnější... . 

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

zkust Mythic Oil od L´oréal

ajaksas
Offline
Na fóru od: 13.10.2015

Ahoj, Já jsem začala používat žehlící hřeben. Je to rozhodně šetrnější řešení než klasická žehlička. Taky mě nebaví mít neustále zničené vlasy od kulmy nebo žehličky. Používám teda i kosmetiku před žehlením, protože bez toho to snad ani nejde.