Narovnání vlasů na delší dobu, existuje něco takového?

1 příspěvek / 0 new
Poslední
Anonym
Narovnání vlasů na delší dobu, existuje něco takového?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li jdou vlasy vyžehlit na nějakou trvalou dobu (třeba na 3 měsíce)...je to تساقط الشعر عند النساء vlastně pravý opak trvalé...docela mě trápí mé vlnaté vlasy. Děkuji za odpove

 

Anonym

Dobrý den,mám hrozné vlasy,vlnité,husté a jediné co z nich lze nosit je culík nebo skřipec.Jsem již starší 43 let a ještě žádný kadeřník mi nikdy nepomohl a ani si nevěděl rady.Také bych je chtěla narovnat,ale žehlička mi nepomohla

Anonym

Já bych nezoufala. Mám známou, která má totálně kudrnaté vlasy - genetická dispozice, jedná se o nějakou zvláštní odchylku. Přestože má evropské předky, má rezavé, ale přitom "černošsky" kudrnaté vlasy a nechává si to nějakou metodou rovnat - výsledek je super. Vydrží to asi 3 měsíce, může i déle, ale záleží, jak rychle vlasy rostou. Zkuste se popídit ve značkových kadeřnictvích. Pokud jí potkám, zeptám se na podrobnosti a napíšu.

Natálka
Offline
Na fóru od: 15.10.2008

Ahojky holky, já jsem měla také vlnité vlasy a ted je mám uplně rovné. Kadeřnice mi poradila, když si po umytí foukám hlavu (vždy jsem si ji foukala v předklonu) at si jěště mokré vlasy pořádně rozčešu, fen zvednu a foukám si je sezhora. Když jsou polosuché vetřu do nich balzám bezoplachovací zase rozčešu a vyfoukám do sucha. Tím se mi narovnaly a vydrží mi rovné do dalšího umytí. Jinak jsem taky slyšela, že je nějaká trvalá pro narovnání vlasů. Chce to se poptat a určitě na nějakou kadeřnici co to dělá narazíte. Držím palce at se vám to povede ;)

gabika
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

ano existuje presne opak trvalej na kudrnate vlasy chce sa to iba popytat ze ktora kadernicka s tym robi a vydrzi to tak dolho kym vlasy neodrastu vela stasia

eucEEriN
Offline
Na fóru od: 19.10.2008

,,,no tak aj ja by som sa chcel spytat,,sice kucerave wlasy nemam,,mam ichtake polo orvne no aj takby som cel rovne wlasy,,,nepoznate niekto nejaky fakt kvalitny sampon alebo ja nwm co do tych 1000 sk ? ;)

milly24
Offline
Na fóru od: 03.06.2009

Ahoj, záleží jaké máš vlasy. Standartně to stojí kolem 500kč a je to i na dýl než 3 měsíce. Záleží kde si to necháš udělat a jakou techniku použije tvůj kadeřník. Já používám svoji techniku na kterou jsem si přišel sám kvůli tomu že mě štvaly stále zničené vlasy s krátkodobým efektem.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj.narovnavání pokud se nepletu..něco jako trvala ale opak..ale také je to trvala akort se natahují vlasy.a měla by vydržet jako klSICKA trvča než odroste ne?!učili jsme se to teda ve škole ale ještě jsem to nedělala :))) ale myslím že vlnite nebo kudrnate jsou ted IN..a měla bys je právě podporit ve vnitych vlasech než je rovnat.akorat se ničí vlasy!hoodně štěstíí! ;)

proof.p
Offline
Na fóru od: 13.06.2009

vlasy ti narovna kadernice vydrzi to tak asi dva mesice ale pry to nici vlasy.taky jsem o tom uvazovala ale zatim jsem se neodhodlala.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

TAk ničí neníci ,co dnes něco neničí.je to jako klasická trvala a ke mě babči chodí jednou za pul roku.vyrdží to déle..!než 2 měsice ale podle toho asi jaka trvalá! ;)

kristyna.86
Offline
Na fóru od: 18.06.2009

Ahoj narovnání vlasů je tzv. trvalá, ale obráceně, vlasy to samozřejmě ničí a vydrží to podle toho, ak často si myjete vlasy. Někomu to vydrží měsíc, někomu 2, jinému 3. Upřímně řečeno, nedoporučovala bych to.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

MYslím si že že by ta trvasla měla vyržet než odroste jako klasická travala kudrnatá ale teda fakt si nejsem jistá...tak nevím.pa

kristyna.86
Offline
Na fóru od: 18.06.2009

Mělo by to tak být, ale bohužel tomu tak není. Kamarádka si nechala vlasy narovnat a vydrželo ji to asi 2 měsíce. Postupně, jak si člověk myje vlasy, tak se začnou vlnit. Takže tu vlasovou želličku, je pak třeba použít.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

AHA..nj.vídíš to.já myslela ž je to jako u té klasické trvalé,jak jí dělam babičkám :)) tuhle jsem ještě nedělala..tak člověk se učí..:) dííky. pa

Anonym

aholky tak stim vám klidně poradim je to typická trvalá, která zpočí v tom že se tam dá nejprve roztok který vám rozpojí vazby a spojí je do požadovaného tvuru-dříve do kudrdlinek jako babičky- dnes se u toho vlasy nenatáčí ale neustále asi po dobu 20 minut sčesávájí aby byly co nejrovnější(vlas se tím natáhne) pomuže to těm co mají vážně kudrnaté vlasy. pak se tam dá ustalovač ten je v rovném stavu ustálý. jinak řečeno pomuže ale vlasy se už nikdy nespojí upně takže se více lámou a tím jak mají narušenou strukturu se i tolik nelesknou. Stačí ale použít regenerátor po každém umytí a jednou týdně masku. vlasy pak budou vypad zdravě a i na dotek budou jemné

Anonym

a kde se to dá nechat udělat?dělá to každá akdeřnice nebo jenom málo která...zatím jsem se stím nesetkala...bo nevím o tom že by si to tu u nás někdo někdy dělal ale já bych do toho šla hned....

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Neni to težké.. je to jako klasická trvala jak psala slečna KAdeřnice ;)
jen se vlay zčesávají do rovna a opakuje se to během porocesu .. si kup trvalou a mužesš to zksuit sama :D pokud si šikovná ;)

Maximka
Offline
Na fóru od: 31.03.2010

Úplná NOVINKA na narovnání vlasů je brazilský keratin je to sice finančně náročnější a taky pro kadeřnici práce tak na 4hoďky , ale stojí to za to!!!! Je to proces , kdy Vám narovnají vlásky tak na 4měsíce , používáte i speciální šampon at se ten keratin z vlasů tak rychle nevymývá , ale výhoda šílená je v tom , že to absolutně neničí vaše vlásky , právě naopak ten brazl.keratin je vyživuje!!!!máte na rok vyživené své vlásky a jsou pořád lesklé a vypadá to moc krásně!!! Perfektní DOPORUČUJI!!! ;)

Anonym

Existuje brazilský keratin. Jestli máš známou kadeřnici, co ti ho udělá, tak satčí koupit prostředky a jinak zajít do salonu, kde ho dělají.T

Anonym

dobrý den existuje bio ionic.

jana.p95
Obrázek uživatele jana.p95
Offline
Na fóru od: 10.02.2014

Dobrý den,

ano existuje chemický narovnávač stejně jako chemická trvalá na natáčky. Mnohem lepší zkušenosti mám ale s brazilským keratinem. Já sama i moje zákaznice jsou s ním velice spokojeny. Vlasy nejen narovná, ale i dodá vlasům lesk a ošetří je. Vydrží cca 3 měsíce. 

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

Buď vyzkoušejte v kadeřnictví brazilský keratin, nebo v drogeriích prodávají narovnávací séra, zkoušela jsem to, vlasy po nich sice nejsou zcela rovné, ale vlní se méně, takže i žehlení jde snadněji.

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

na mírně vlnité jsem měla od kadeřnice narovnávací sadu šampon, pěna, tužidlo, sprej od firmy MILK SHAKE