Hnědý převliv na blond vlasy?

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Anonym
Hnědý převliv na blond vlasy?

Ahojky,
potřebovala bych poradit, má přírodní barva je tmavá blond, už dlouho si vlasy odbarvuju na světlou blond. Vlasy zničené nemám. Chtěla bych zkusit hnědou, studený odstín, ale netroufám se na trvalou změnu(permanentní barvu). Myslíte že při použití barvy na 24 umytí mi to chytne dobře(ne do zrzava nebo tak)? Opravdu se tyto barvy vymyjí, nebo případný návrat k blond barvě nebude možný? A co šampony na 6-8 umytí? Jaký na něj máte názor?
Děkuju za odpovědi

رسائل
رسائل الجمعة
رسائل صباح الخير

iwendy
Obrázek uživatele iwendy
Offline
Na fóru od: 02.08.2009

Ahoj, ze své zkušenosti a zkušenosti svých kamarádek, pokud chceš jít na hnědou a použiješ šampon na 24 umytí, tak doporučuju min. středně hnědou, nebo spíš radši světle hnědou (obzvlášť, pokud tvá přírodní barva je tak světlá) - pokud zvolíš tmavší odstín, může se ti stát, že chytne do černa. Jinak určitě se tyto přelivy vymývají, ale hnědé trvají docela dlouho... Pokud chceš zatím jen vyzkoušet, jak bys v té barvě vypadala, tak zvol jen šampon na 6-8 umytí, ten by se měl vymýt docela rychle a přebarvit ho pak nebude takový problém ;) Jen pozor :!: S těmato šampona nedoporučuju zmoknout - jednou jsem si tak zabarvila bílé tričko... :?

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

jJ SOUHLASIM .POSTACČÍ PŘELIV A NE MOC TMAVY. VŽDY TO CHYTNE TMAVSI NEZ SE ZDA!!

lilli
Obrázek uživatele lilli
Offline
Na fóru od: 19.07.2009

To už jsem taky chtěla zkusit ale holička mi to nedoporučovala,prý se ta blond pak těžko stahuje zpátky.Ale myslím že ten šampon by mohl být neškodnej ;)

Anonym

Já mám velmi dobrou zkušenost s neoxidačnim pěnovym přelivem,také jsem měla blond vlasy a chtěla zkusit hnědou,a vymylo se mi úplně všechno :),taky jsou dobré ty přelivy od palette v těch sáčkách vydrží opravdu jen chviličku a 100% se vymyjí také jsem je zkoušela.Ale šampon na 24umytí určitě NE,protože ten se ti nevymyje možná jen trošku ale ne úplně,a když už ten šampon na 24umytí tak nechat působit jen 5-10minut a před použitím ještě umýt vlasy a nechat působit kondicionér(barva pak tolik nepůsobí).Andrea

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

aBO ..TY PALLETE PYTLIČKY JSEM SI KUPOVALA JAKO PUBERTACKA .DOBŘE SE VYMYJI JSOU NEŠKODNE. SOUHLASIM.

Anonym

Ahoj,já si odbarvuji vlasy ze světle hnědé na uplnou blond a chtěla jsem se toho "blond" zbavit, tak jsem si dala do toho černý melír (normální barvu permanentní) a ono se to z těch barvenejch vlasů uplně vymilo.... 2. pokus - černé podbarvení.... 3x mi to slezlo, kadeřnice mi to vždy udělala znova v odstupu asi týdnu, stejně to z černé slezlo do hnědo zrzavé.... pak další návštěva kadeřníka dala mi tam tmavě hnědou, po čase zase vymitý do zrz.. no nějak jsem to vydržela, nenosím culíky, takže to nešlo až tak vidět,když to byly spodní vlasy... teď už ty spodní mám odrostlý na svoji přirozenou barvu... takže podle mě je to celkem kec že na světlý to chytne tak,že už to nikdo nedostane.. :-D chci se zbavit i té druhé blond půlky,ale nemám odvahu tohle zažít  znova...