Blondýnky, čím se barvíte, s jakou barvou jste spokojené

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Kaaaciii
Offline
Na fóru od: 12.02.2009
Blondýnky, čím se barvíte, s jakou barvou jste spokojené

Ahojky.. ;)
Mám modré oči a celý život jsem blondýnka, dělala jsem si vždy melír ,ale už tak pul roku si dělám barvu a NIKDY nemužu přijít na odstín který by se mi líbil :( Jelikož si barvím jen odrosty tak to chytne bud nahoře tmavě(spíš do šeda) a dole to mám světlý nebo naopak. Ted jsem si koupila Pallete XXL Color a chytla mi totálně do žluta!! Slečny PROSÍM poraďte, čím se barvíte, s jakou barvou jste spokojené?
Děkuji pusu. :P

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj. já měla naposledtaké tutoPallete XXl. a psali že zesvětlí až o 7odstínu ale bohužel sem to také vubec bíé neměla :cry: totálně jsem zuřila :? ale nechávala jsem si dělat jen melíry .
JInak odrosty vždy chytnou lépe než na koncich vlasu kde už je barva.nebo když zesvětluješ zesvětlené vlasy tak budou zas bělejší a bělejší.
Jinak na melíry je dobry platinový melir.praášek .který se dá objednat na netu ale radši by sis měla dojit ke kadeřnici a ta ti i poradí a nebudeš mít jiný odrosty jak si psala!Doma si dělat hlavu není mco dobrý nápaad! ;)

Anonym

Barvim si hlavinu Paletkou C10 a jsem 100% spokojena s vysledkem *;o)

vikuse
Offline
Na fóru od: 23.04.2009

Myslím si, že obarvit hlavinku, aby vlasy byly zdravé a lesklé dokáží jen profesionální kadeřníci. Barvy, které se prodávají v obchodní síti nejsou zas až tak skvělé, jak vídáváme v tel.reklamách, kdy modelka pohodí blonďatou hlavinkou a rozprostřou se po obrazovce krásné silné, lesklé vlásky.

simculik
Offline
Na fóru od: 13.10.2009

ahojky kdyz si chci obarvit celou hlavu na blond tak pouzivam od palette prirodni blond je opravdu jak prirodni a kdyz chci zesvetlit tak sahnu po palette C 10 vyskousela sem i od stejne firmy slonovou kost a platinove plavou apod... ale to je vsecko takovy doseda se mi zda teda aspon u me

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

VIKUSE:souhlasim naprosto s tebou. brvy s obchody nejsou až tak kvalitní proto občas chytnou uplně jinak a pak je to špatné a nevíte co stím.Kadřice ví jak a na co šáhnout a to co je v REKLAME je jen obchodní tah.aby Nalakaly LIDI a aby kupovaly.nIkdy nemužou být tka krásné vlasy. když se furt barví nebo odbrav.kadeř.ví jak na to!

Anonym

aké ste múdre! ja som si farbila asi 10 rokov vlasy palettkou C10 a miešala som ju s A10 a mala som biele vlasy. Pred dvoma rokmi zmenili zloženie farby a odvtedy mi chytajú všetky farby dožlta. Vôbec nie je pravda, že by boli farby na vlasy nejaké horšie od kaderníckych. Ja som nikdy vlasy nemala zničené.

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Tak vlasy z drogerie určitě nejsou špatné, ale fakt je, že kadeřnice má šanci namíchat barvu dle přání zákazníka :) A ne vybírat jen dle čísel na krabičkách barev na vlasy.

Anonym

No...mě se třeba osvědčily více zesvětlovače od palette než melír od kadeřnice...má Subrinu, a totálně mi po tom vypadaly vlasy...po palette zesvětlovači vubec...

Anonym

Katie_Kissen wrote:No...mě se třeba osvědčily více zesvětlovače od palette než melír od kadeřnice...má Subrinu, a totálně mi po tom vypadaly vlasy...po palette zesvětlovači vubec...
No téééda !!! A já subrinu chtěla vyzkoušet! Tak to raději nebudu riskovat!

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Já SUBRINu mam a dávala sem si jí sama na vlasy také světlou zesvětlující a FAKt že mi NIC nevypadalo.
Neříkam že všechny kup.barvy z drogerii jsou špatné ted jsou i dobré a slyšela jsem že tma maji moc silny peroxid.a barva moc neodpovída jak je na krabičkách.tod vše. ;)

zdenkas
Offline
Na fóru od: 05.11.2009

Ahojky, těžko se radí neb každému barva chytne do malinko jiného odstínu. Bohužel chce to zkoušet a nebo se nechat odbarvit u kadeřnice, která dokáže dvě barvy smíchat dohromady a umí docílit vysněného odstínu. Jen najít tu správnou kadeřnici. :lol:

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ. přesně . profíci vědí jak na to a co sluší!
jak namíchat.. atd.